Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Stratt+ sponsort vijfentwintig nieuwe reclameborden bij Groote Lindt

20 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Niet alleen de prestaties op het veld bij voetbalvereniging vallen op. Ook buiten de lijnen is de club bezig met een metamorfose . Zo werden vorige week maar liefst  vijfentwintig nieuwe reclameborden van Stratt+ uit Zwijndrecht opgehangen.  John Schonewille, directeur van Stratt+ kwam zijn borden hoogst persoonlijk bewonderen en poseert tevreden met Marcel Mourik (Sponsoring en PR) voor zijn nieuwe borden. Ook Groote Lindt is zeer content met de nieuwe reclameborden en dankt Stratt+ hiervoor hartelijk.

De ontwikkelingen bij de Bakestein club volgen zich in rap tempo op. Afgelopen week ontvingen alle spelende leden een voetbaltas en worden volgende week de trainingspakken uitgereikt. Eerder al werden alle teams in het nieuwe Quick tenue gestoken. Nadat eerder al een nieuw F4 en een MP2 team kon worden ingeschreven is er nu ook al een aanmeldingsformulier richting KNVB gestuurd voor een nieuw E4 en MP3 team. Zoals het er nu naar uit ziet zal er na de winterstop nog een F5 team worden ingeschreven. Voor meer informatie en / of aanmeldingen kunt u terecht op www.grootelindt.nl

Lees meer over:

voetbal groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!