Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Yes! Gecertificeerd voor Engels op kinderdagverblijf 'De Were'

17 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Wederom bereikt Yes! Kinderopvang een mijlpaal om trots op te zijn! Na een intensief  trainingstraject en een spannende visitatie kwam op donderdag 16 oktober 2014 het verlossende woord; Kinderdagverblijf De Were is als eerste kinderdagverblijf in Zwijndrecht gecertificeerd voor Early Bird, het programma waarmee kinderen vanaf twee jaar spelenderwijs in aanraking komen met de Engels taal! Well done!

Op jonge leeftijd een andere taal leren
Kinderen die vanaf twee jaar spelenderwijs Engels leren, leggen een prima basis voor de rest van hun leven. Op jonge leeftijd een andere taal leren, is bijzonder goed voor de ontwikkeling. Ze stromen bijvoorbeeld door naar basisscholen die vanaf groep 1 Engels geven en vervolgens naar het tweetalig middelbaar onderwijs. Een goede leerlijn Engels begint dus bij Yes! Kinderopvang. Daarom is het van groot belang dat we hiervoor het juiste programma op een goede manier gebruiken. Daar hebben de medewerkers hard aan gewerkt, met als beloning dat kinderdagverblijf De Were nu zelfs gecertificeerd is voor het programma Early Bird. En dat is uniek in Zwijndrecht!  

Enthousiast
Ouders zijn erg enthousiast over Engels bij Yes! Kinderopvang. ‘Wij vinden het Early Birdprogramma echt geweldig. Ze pakken er onwijs veel van op en dat op zo’n jonge leeftijd’, vertelt één van de ouders. Early Bird biedt jonge kinderen de unieke mogelijkheid om op een speelse manier kennis te maken met de Engelse taal. Pop Benny speelt bij iedere activiteit de hoofdrol en spreekt alleen Engels. De kinderen zingen bijvoorbeeld liedjes met Benny, benoemen de kleuren, leren tellen en weten al snel hoe het fruit op de fruitschaal in het Engels heet.

Lees meer over:

kinderopvang engels early bird
Deel dit bericht met je vrienden!