Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

‘Ongrijpbaar’, het thrillerdebuut van Bianca Nederlof

17 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op 24 oktober 2014 verschijnt ‘Ongrijpbaar’, het thrillerdebuut van Bianca Nederlof. Het boek wordt uitgegeven door uitgeverij LetterRijn.

Bianca is geen onbekende in Papendrecht als het gaat om taal en schrijven. De afgelopen jaren won zij edities van het Papendrecht Dictee, de Papendrechtse Taalstrijd en de Papendrechtse Schrijfwedstrijd.

Eerder schreef Bianca Nederlof kinderboeken. Haar eerste kinderboek verscheen in 2012. In januari 2015 komt het zevende uit. De verhalen die ze schrijft zijn spannend en vaak geschreven met humor.

Ongrijpbaar is haar eerste boek voor volwassenen. De literaire thriller opent met de intocht van Sinterklaas. Er ontstaat paniek in de mensenmassa en Silvia’s zoontje Nick verdwijnt in de mensenmassa. Hij wordt niet teruggevonden. In het verhaal lopen de verhaallijn van Silvia’s bewogen verleden en de zoektocht in het heden door elkaar heen.

Linda Jansma (bestsellerauteur) schreef over Ongrijpbaar: “Superboek! Ik heb er echt van genoten. Goed doordacht verhaal, mooi opgebouwd, fijne schrijfstijl en een spanning die langzaam maar zeker oploopt.”

‘Ongrijpbaar’ wordt op vrijdag 24 oktober 2014 om 20.30 uur in de bibliotheek van Papendrecht gepresenteerd. Wie aanwezig wil zijn is welkom. Na de boekpresentatie is er gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren.

Bibliotheek Papendrecht
Markt 2, Papendrecht
Aanvang: 20.30 uur.

Het boek is in alle boekhandels verkrijgbaar of te bestellen.
Voor een gesigneerd exemplaar zonder verzendkosten, kijk op www.biancanederlof.nl.

Lees meer over:

bibliotheek markt thrillerdebuut
Deel dit bericht met je vrienden!