Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Breiclub Walburg heeft wol nodig

13 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Een tiental dames in Walburg breidt al sinds lange tijd voor asielzoekers in Nederland. Om de paar maanden wordt er weer een flinke lading truien, vestjes, mutsen en sjaals opgehaald om naar een goede bestemming in het land te worden gebracht. De dames breien met veel plezier, maar zien de voorraad wol nu toch wel slinken.

Daarom de vraag: Wie heeft er in de kast nog wol of restanten wol liggen die voor dit goede doel gebruikt mogen worden? U kunt dit afgeven bij Diverz op het Norderstedtplein 12, in hetzelfde gebouw als de bibliotheek. Bent u niet in de gelegenheid het te brengen? Wij halen het ook graag bij u op. Meer informatie en contact: Linda van der Wal, 06-33616675.

Lees meer over:

bibliotheek breien wol
Deel dit bericht met je vrienden!