Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Alle Groote Lindt teams in het nieuw gestoken

6 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 4 oktober werden alle Groote Lindt teams in het nieuw gestoken. Huisfotografe Wilma van Strien was al vroeg aanwezig om alle teams in hun nieuwe tenues op de foto vast te leggen.

Van de mini pupillen tot en met het eerste elftal ging iedereen in dezelfde opstelling op de foto. Op de nieuwe tenues van kleding leverancier Quick prijkt aan de voorkant de naam van ING als nieuwe hoofdsponsor, op de mouwen staan Louis Ruys en Sani-Dump als zichtbare sponsoren van het Groote Lindt kledingplan.

Op de achterkant van alle shirts is de naam van Stichting Opkikker, de maatschappelijk partner van de Zwijndrechtse voetbalclub, terug te vinden. De samenwerking met Stichting Opkikker werd met handtekeningen ook officeel bekrachtigd. 

Tevens werd aan Stichting Opkikker een cheque van 2950 Euro aangeboden. Dit bedrag werd enkele maanden geleden bij elkaar gespeeld op een door Lindtenaar Michel Held georganiseerd toernooi aangevuld met andere opbrengsten die verschillende leden van De Lindt bijeen brachten. Over enkele weken ontvangen alle teams nog trainingspakken en voetbaltassen. Het was kortom een drukke dag op Sportpark Bakestein waar in de middag ook nog de derby Groote Lindt – ZBC’97 werd gespeeld welke door de thuisclub met 2-1 werd gewonnen. De dag was hiermee nog niet voorbij want onder aanvoering van de Hit Brothers werd er nog een gezellige derde helft in de kantine gespeeld.

Op de bijgeleverde foto het eerste elftal van Groote Lindt, deze foto is ook gemaakt door Groote Lindt / Wilma van Strien.

Lees meer over:

voetbal groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!