Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Superwedstrijd van Twirlteam Accelerando

6 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Wat een super wedstrijd heeft Twirlteam Accelerando achter de rug. Deze vereniging organiseerde afgelopen zaterdag 4 oktober voor de twirlverenigingen uit de regio een solistenconcours in de develhal in Zwijndrecht. De dag begon rond 9.15 uur en eindigde rond 16.30 uur. Ook deden vele solisten en teams van Accelerando ook mee.

Het C-team en het small team ‘twirlgirls’ wist zich tijdens deze wedstrijd te plaatsen voor de nederlands kampioenschappen. De meiden waren super blij, want hier hebben ze toch hard voor moeten trainen. Het C-team bracht een show op de muziek van rio en de twirlgirls lieten een show op verplichte muziek zien.

De shows gingen geweldig. Ook viel er een promotie voor solist Manon Heppenhuis bij het onderdeel solo dance op muziek van Evita. Ook waren er weer leden die de laatste puntjes voor de voorrondes van de kampioenschappen wisten te behalen. De lijst blijft zich aanvullen. Interesse in de twirlsport? Bezoek eens de site van www.accelerandozwijndrecht.nl.

Lees meer over:

accelerando twirlen
Deel dit bericht met je vrienden!