zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros speelt verpletterende wedstrijden

22 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Woensdag 17 september zette Albatros A1 een verpletterende bekerwedstrijd neer in het Zeeuwse Westkapelle. Met een tussenstand van 2-16 bleek Stormvogels A1 al volkomen kansloos.

In de tweede helft deed Albatros er nog een paar schepjes boven op. Met een overweldigende uitslag van 6-40 veegt Albatros Stormvogels volledig van het veld. Hiermee hebben de junioren een plek in de tweede ronde van de bekercompetitie meer dan verdiend. Ook Albatros B1 blijft nog in de race voor de beker. In Krimpen a/d IJssel versloegen zij KOAG B1 met 5-12. Op 1 oktober neemt A1 het op tegen NIO en B1 speelt op 30 september tegen TOP (A).

Afgelopen zaterdag hielden beide teams de winnende stemming vast. A1 won ruim met 23-9 van Tiel ‘72 A1. Gehuld in nieuwe sponsorshirts van Duif ICT, een jong dynamische ICT dienstverlener uit Zwijndrecht, scoorde B1 14 doelpunten tegen Vriendenschaar B2. Daarmee haalden ze een overwinning binnen van 14-6.

De selectie van Albatros kon niet opwegen tegen het Zeeuwse Tjoba. Bij het eerste van Albatros ontbrak scorend vermogen. Met 13-16 werden zij afgetroefd door Tjoba 1. Albatros 2 wist nog wel een redelijk doelsaldo te behalen, maar konden het verdedigend niet winnen.

Met 16-20 nam Tjoba de punten mee naar Zeeland. Voor de tweede selectie van Albatros was er wel winst. In Dordrecht zette Albatros 3 Oranje Wit 4 op hun plek met 8-15. En zonder enige spanning in de wedstrijd klopte Albatros 4 ADO 3 met 11-16 in ‘s-Gravendeel.

Doelpuntenregen
Albatros A3 maakten afgelopen zaterdag maarliefst 26 doelpunten tegen IJsselvogels A3. De ploeg uit Moordrecht wist er zelf slechts 8 in te gooien. Ook bij Albatros 7 regende het doelpunten. Met 2-23 wonnen zij van het Dordtse Oranje Wit.

Daarbij speelde Albatros tevens in nieuwe shirts gesponsord door Z-staal. Leon van Die tekende afgelopen vrijdag het contract namens het handelsbedrijf in buizen, lasbochten, flenzen, fittingen en constructiestaal.

De E-pupillen waren zaterdag goed op dreef. Zowel Albatros E1 als Albatros E2 steeg boven de twintig doelpunten uit. E1 klopte Vlaardingen E1 met 0-22 en E2 maakte PKC/SWKGroep E3 in met 21-0.

Ook Albatros E3 en E4 pakte winst tegen PKC/SWKGroep. Ook waren er overwinningen voor de pupillen van D1, D2 en D3.

Bijschrift foto B1 (boven):
Albatros B1 met nieuwe shirts gesponsord door Duif ICT.

Bijschrift foto S7 (links)
Albatros 7 gehuld in nieuwe shirts gesponsord door Z-staal.

Lees meer over:

voetbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!