vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe F-team sv Conventus korfbal kent flitsende start

15 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Met ingang van het nieuwe veldseizoen heeft sv Conventus weer een F-team, voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Het nieuw gevormde team kende vorige week een bijzonder flitsende start: de allereerste competitiewedstrijd werd met 2 – 12 gewonnen! De jongste telgen van Conventus speelden hun eerste wedstrijd tegen het F-jeugd team van DSV ’69.

Met de toevoeging van een F-team heeft de korfbaltak van Conventus weer in elke leeftijdscategorie jeugdteams spelen. Met uitzondering van de C- en F-jeugd heeft de op Sportcomplex Develstein zelfs in elke leeftijdscategorie meerdere teams.

Ondanks de groei van Conventus, blijft de vereniging op zoek naar nieuwe (jeugd-)leden. Ook interesse om in de F-jeugd van Conventus te spelen? Dit team traint elke vrijdag van 18:15 tot 19:15 uur. Kinderen van 4 tot 6 jaar (de ‘Kangoeroes’) zijn ook van harte welkom binnen de vereniging en trainen elke vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur, waarbij de focus ligt op dat ze spelenderwijs kennismaken met de korfbalsport en daarbij sociale vaardigheden opbouwen.
 
Foto-credit: Brenda Bongers / sv Conventus

Lees meer over:

korfbal conventus
Deel dit bericht met je vrienden!