zaterdag 5 december 2020

Alles over Zwijndrecht

Opening nieuwe lingeriezaak 'Lindy Body & Beach' op Passage 16

4 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Mevrouw Bouman van Lindy Body&Beach zond ons het volgende bericht: "Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in Winkelcentrum Walburg o.a onder de namen Lindessa en BB lingerie, hebben wij besloten om een nieuwe start te maken in het gezellige winkelcentrum de Passage."

"Onze winkel heeft niet alleen een nieuwe naam maar ook een hele nieuwe en verfrissende stijl, zodat jong en oud zich op hun gemak voelen als zij nieuwe lingerie nodig hebben. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij u ervan verzekeren dat u onze winkel met een glimlach zal verlaten."

"Zoals de naam al doet vermoeden bestaat ons assortiment uit lingerie nachtkleding en natuurlijk ook de badkleding. Uiteraard zijn dit al onze vertouwde merken. Dit alles voor zowel hem als voor haar. Ook kunt u nog steeds bij ons terecht voor mooie en kwalitatieve panty’s. Ik zou zeggen komt u snel gezellig eens bij ons binnen kijken. Wij heten u van harte welkom bij Lindy Body&Beach aan de Passage 16 te Zwijndrecht." Aldus het bericht van Mevrouw Bouman.

Lees meer over:

walburg passage
Deel dit bericht met je vrienden!