woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Zwijndrechts gemeentebestuur vraagt mening inwoners

1 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Wat vinden inwoners van de plannen van de gemeente? Hoe denken ondernemers en maatschappelijke organisaties over de plannen van de gemeente Zwijndrecht voor de komende jaren? Doet de gemeente het goed? Wat kan er beter? De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders gaan hierover graag in gesprek met de samenleving voor informatie, ideeën en aanbevelingen.
 
Inloopavond speciaal voor inwoners
Speciaal voor inwoners is er een inloopavond op dinsdag 16 september tussen 19.00 en 22.00 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3. Gemeenteraad en college zijn benieuwd hoe inwoners denken over onderwerpen als veiligheid, jeugd, milieu, zorg, communicatie, financiën, sport en uitgaan. Het wordt een ongedwongen avond, waarbij inwoners bij allerlei marktkraampjes informatie kunnen krijgen en kunnen praten over wat zij belangrijk vinden. Bijvoorbeeld: Is er genoeg te doen voor jongeren? Wilt u iets kwijt over het groen in uw wijk? Heeft de gemeente de zorg goed geregeld? Verhogen 30 km-zones de veiligheid op straat?
 
Evenement voor ondernemers en organisaties
Voor ondernemers en maatschappelijke organisaties is er een evenement Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt op woensdag 17 september in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3. Dit evenement rond de uitvoering van het Economisch Programma begint om 19.00 uur met inloop vanaf 18.30 uur. Uiteraard zijn inwoners hier ook van harte welkom.

Zie ook:

Lees meer over:

gemeente veiligheid infoavond
Deel dit bericht met je vrienden!