donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Powerzone was weer zonnig en gezellig

29 augustus 2014 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Op 27 augustus 2014 heeft Powerzone weer eens een heerlijke dag gehad met de kids uit wijk Noord in Zwijndrecht. Dat hadden we niet echt verwacht. De dag ervoor hadden we nog gedacht om de hele boel af te blazen wegens slecht weer. De dag ervoor, gingen we gingen kijken op het terrein aan de Jupiterstraat maar daar kon je bijna zwemmen! Er waren overal plassen water en de bodem was drijfnat van de regen van de afgelopen tijd. Maar toen we door liepen richting de voetbal kooi, was het grasveld veel beter, zonder enige plassen. Daarom is ervoor gekozen om het hele programma te verhuizen en het toch gewoon door te laten gaan.

Er was alleen nog een probleempje: Onze vaste adres voor stroom van een buurtbewoner, was nu te ver weg. Toch vonden wij weer andere buren, die gewillig was om ons van stroom te voorzien. Zo kwam alles weer op zijn pootjes te recht. 
We hebben 80 kinderen kunnen vermaken met een heel divers programma. Voetballen, trefbal, kubb, allerlei spelletjes, estafette, schminken, hockey, knutselen en verder een poppenkast voorstelling in de middagpauze. Onder het genot van wat te eten werd er genoten van eennpoppenkastvoorstelling met het thema:”op zoek naar de schat”. En die schat is gevonden. Mandy en Max vonden aan het eind van hun tocht een schat met een kroon erin. Van wie was die kroon? Dat was de grote vraag. Daar hebben we nog over nagepraat in groepjes. De dag is besloten met een zeepbaan.
 
Kinderen en volwassenen hebben zichtbaar genoten van een geslaagde zomerse dag! Het was in alle opzichten, boven verwachting goed!
Powerzone wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers uit Nehemia Ministries.  Waarom doen we dit? Wij houden van Jezus en van mensen/kinderen.

Lees meer over:

noord jupiterstraat powerzone
Deel dit bericht met je vrienden!