zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie houdt verdachte aan van diefstal in Zwijndrecht

27 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Agenten hielden dinsdagochtend 26 augustus een 41-jarige man uit Zwijndrecht aan. Hij wordt ervan verdacht ingeslopen te zijn bij bedrijven, om er vervolgens te stelen.

Oplettende medewerkers meldden bij de politie dat ze een man op bedrijventerrein Molenvliet in Zwijndrecht zagen fietsen, die in het verleden diefstallen had gepleegd bij bedrijven. Agenten gingen erop af en konden de man in de omgeving van bedrijventerrein Bakestein aanhouden. Bij zijn fouillering werden onder meer een mobiele telefoon, een fototoestel en geld aangetroffen. Deze bleken kort daarvoor te zijn gestolen bij twee verschillende bedrijven op Bakestein.

De politie onderzoekt of de verdachte met andere gelijksoortige incidenten in Zwijndrecht in verband kan worden gebracht. Heeft u de afgelopen tijd iets verdachts gezien op de bedrijventerreinen Molenvliet en Bakestein. Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Laat dat dan weten via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem uw inforamtie doorgeven kan ook, via 0800-7000.

Lees meer over:

bakestein molenvliet
Deel dit bericht met je vrienden!