maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Wens in vervulling voor thuiszorgcliënt Rivas Zorggroep

25 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Mevrouw van de Akker, thuiszorgcliënt van Rivas Zorggroep, wilde heel graag nog één keer naar de camping in Sinderen. Zij wilde terug naar de plek waar zij altijd veel lief en leed heeft gedeeld. Dankzij de thuiszorgmedewerkers van Rivas en Stichting Ambulance Wens ging haar wens op 14 augustus in vervulling.

Nog één keer naar de camping
Doordat mevrouw van de Akker ernstig ziek is, is het voor haar niet mogelijk om met een rolstoelbus vervoerd te worden. Toch was het haar wens om nog één keer de camping in Sinderen te bezoeken. Dankzij de inzet van de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens en de thuiszorgmedewerkers van Rivas kon haar wens worden gerealiseerd. De ambulance waarmee zij werd vervoerd naar de camping is speciaal ontwikkeld voor niet mobiele patiënten.

Extra verrassing
Bij aankomst op de camping stonden familie en vrienden van mevrouw haar op te wachten. ‘Dit was voor haar een extra verrassing’, zegt Rianda Zuidweg, thuiszorgmedewerker bij Rivas. ‘Per brancard bezocht zij vervolgens de standplaats waar zij vele jaren met de caravan heeft gestaan. Ze genoot volop en nog steeds is zij aan het nagenieten van deze mooie dag. Dat is geweldig om te zien. We zijn blij dat we dit voor haar hebben kunnen regelen.’

Lees meer over:

rivas Thuiszorg camping
Deel dit bericht met je vrienden!