donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Afsluiting Bootjessteeg vanwege aanleg riool

21 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Door de Bootjessteeg wordt een rioolverbinding aangelegd. Hiervoor wordt de hoofdrijbaan van de Bootjessteeg tussen de toerit naar het ziekenhuis en de Langeweg afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting zal duren van 25 augustus tot en met 29 augustus 2014. Direct aansluitend op deze afsluiting zal op 29 augustus gestart worden aan een riooloversteek op de Burg. Jansenlaan ter hoogte van de Dr. Plesmanstraat. Hiervoor wordt dit weggedeelte afgesloten van 29 augustus 2014 tot en met 5 september 2014 De afsluitingen zullen niet gelijktijdig plaatsvinden en de hulpdiensten kunnen ten alle tijden gebruik maken van de Bootjessteeg.

Lees meer over:

langeweg bootjessteeg
Deel dit bericht met je vrienden!