donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nehemia College speelt in op de behoefte naar gedegen Bijbelsonderwijs

1 augustus 2014

ZWIJNDRECHT -  Al meer dan tien jaar staat Nehemia Ministries bekend om het Bijbelsonderwijs dat zij geeft. Duizenden mensen bezochten de zaterdagscholen. Vanaf september 2014 starten er nieuwe avondcolleges en zaterdagscholen over verschillende onderwerpen. “We merken dat er grote vraag is naar gedegen Bijbelsonderwijs in Nederland, waar de kracht en de werking van de heilige Geest de ruimte krijgt. We zien dat Nehemia College deze combinatie biedt. Naast goed onderwijs, is er ook ruimte voor de Geest”, aldus Bert de Haan, bedenker van Nehemia College en voorganger van Nehemia Ministries.
 
Nehemia avondcolleges
In september starten twee avondcolleges over de onderwerpen ‘Leven met de heilige Geest’ en ‘Discover the Bible’. De colleges worden gegeven door leraren van de School for Harvest and Ministry; Margreet van Straalen en Richard Wilbrink. In oktober start voor het eerst een avondcollege in Moerkapelle (Zuid-Holland) over het onderwerp ‘Genade, Gods mooiste woord’. Deze cursus zal gegeven worden door Dick Pieterman, die over dit onderwerp een gelijknamig boek schreef. De avondcolleges bestaan uit vier avonden, verdeeld over twee maanden. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur.
 
Zaterdagscholen

Nehemia Ministries is de eerste kerk in Nederland die meer dan tien jaar geleden startte met zaterdagscholen. Ook dit jaar organiseert Nehemia tal van zaterdagscholen door het hele land. Zo start in september de zaterdagschool voor Evangelisatie in Leeuwarden. In Zwijndrecht start de vernieuwde zaterdagschool van Gebed en de zaterdagschool van het Vaderhart. De zaterdagscholen bestaan naast onderwijs, ook uit een stuk aanbidding en voorbede. De scholen bestaan uit vier zaterdagen.
 
Meer informatie
Wilt u meer verdieping in uw geloofsleven en meer leren over specifieke onderwerpen, zodat u dit kunt toepassen in uw dagelijks leven? Nehemia College biedt Bijbelsonderwijs op maat. Er is voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod op www.nehemiacollege.nl daar kan men zich tevens direct aanmelden.

Lees meer over:

nehemia bijbelsonderwijs
Deel dit bericht met je vrienden!