maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Locoburgemeester Jolanda de Witte bezoekt 100 jarige Mevrouw Rietdijk-Heij

11 juli 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Jolanda de Witte bezoekt 100  jarige
 
Maandag 7 juli 2014 heeft locoburgemeester Jolanda de Witte namens het College van B&W van de gemeente Zwijndrecht de felicitaties overgebracht aan mevrouw Rietdijk-Heij voor haar honderdste verjaardag. Mevrouw Rietdijk-Heij is op zondag 7 juli 2014 100 jaar geworden. In een geanimeerd gesprek vertelde mevrouw Rietdijk over haar dochter, kleinkinderen en achterkleinkinderen.
 
Mevrouw Rietdijk-Heij heeft haar verjaardag  gevierd met een high tea voor familie en vrienden. Zij woont sinds 1968 in Zwijndrecht en sinds een jaar in de Lindonk  (onderdeel van zorgorganisatie Swinhove Groep)  aan de Rotterdamseweg waar zij het erg naar haar zin heeft.

Lees meer over:

Rotterdamseweg de lindonk
Deel dit bericht met je vrienden!