zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie zoekt drie jongens op fiets in verband met brand in Winkelcentrum Noord

8 juli 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De politie is op zoek naar drie jongens op een fiets, die in de nacht van 3 op 4 mei gezien zijn in de buurt van de grote brand in winkelcentrum Noord aan het Hoveniersplein in Zwijndrecht.

De drie jongens zijn vlak voor de brand door een getuige gezien in het winkelcentrum. Even later, omstreeks 01:45 uur, zag deze getuige de jongens fietsen over het Hoveniersplein. Ze reden op wat oudere fietsen, zonder verlichting. Alledrie keken ze tegelijk achterom, in de richting van de achterzijde van de winkel waar de brand ontstond. Direct daarop trokken de jongemannen de capuchon van hun jas of trui over hun hoofden.

Woningen ontruimd
In winkelcentrum Noord aan het Hoveniersplein in Zwijndrecht brak in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 mei brand uit. De brand ontstond aan de achterzijde van het complex, in een afvalcontainer. Boven het winkelcentrum werden woningen ontruimd vanwege de hevige brand en de rook. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken en onderzoekt de zaak sinds 4 mei.

Bel alstublieft de politie
Kent of herkent u de drie mannen op de fiets? Of heeft u meer informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met het rechercheteam in Dordrecht dat de zaak onderzoekt: 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal kwijt? Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!