maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Vier maal goud voor O&O Turnsters in Ridderhal

1 juli 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vrijdagavond en zaterdag was de Ridderhal in Hendrik Ido Ambacht het strijdtoneel van de individuele Rayonkampioenschappen, georganiseerd door Rayon Dordrecht en omstreken in samenwerking met de verenigingen O & O-Zwijndrecht en Olympia-Papendrecht. Als gastvrouw trad op Souplesse-H.I. Ambacht.

De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging  O & O nam aan deze kampioenschappen deel met een groot aantal turnsters. En niet zonder succes. De O & O-afvaardiging wist beslag te leggen op vier gouden, zes zilveren, twee bronzen medailles, alsmede een medaille voor een vierde plaats vanwege het groot aantal deelneemsters in die categorie.

Goud kwam in handen van Milou Antheunisse (senior-D), Lieke Verploegh (instap-N2), Elianne Stehouwer (jeugd-2F)
Zilver werd omgehangen bij Lisa Schouten (junior-E), Sabrina Weijer (senior-D), Juliette Storm (senior-C), Ashley Soares (instap-N2), Leanne Barendrecht (jeugd-2F), Cynthia Kroon (senior-C), Xinga Gruis.

Het brons was voor Renee Verbeek (junior-E), Serra Potters (pupil-1-D1)

De medaille voor vierde plaats werd veroverd door Ilse Visser (junior-E)

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!