woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Geslaagde waterweek bij Yes! Kinderopvang

30 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Wat een waterpret hebben de kinderen op de locaties van Yes! Kinderopvang gehad! Vorige week stond namelijk in het teken van de waterweek op de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen-/ groepen. Er werden leuke activiteiten met water gedaan, zoals fruithappen in het water, spelen met waterballonnen en er werd een echte waterrace gehouden.

Tijdens de activiteiten werd natuurlijk ook water gedronken, want water drinken is gezond.

De waterweek werd afgesloten met een heuse modderdag, op vrijdag 27 juni was het namelijk Nationale ModderDag. Er werden o.a. zandtaartjes gebakken, in modder gedanst en tekeningen van modder gemaakt. De kinderen konden hun energie, creativiteit en inlevingsvermogen kwijt tijdens het spelen met modder. Alle zintuigen werden geprikkeld. En vies worden…. Dat hoorde er natuurlijk ook bij. Wat een feest.

Lees meer over:

kinderopvang water modder
Deel dit bericht met je vrienden!