woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nu aanmelden voor de jeugd theaterlessen bij Het Theaterhuis

30 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT -  Na de afsluiting van ons lesjaar met de voorstelling "Hakuna Matata" door de productie groep en de presentaties van de andere groepen, zijn wij al weer bezig met de voorbereidingen van het nieuwe lesjaar. Op 5 september gaan we weer beginnen met de lessen en je kunt je hiervoor nu aanmelden.
 
Vind je het leuk om te zingen, te dansen en om toneel te spelen, dan moet je zeker een keer komen kijken bij Het Theaterhuis.
 
Voor jeugd van 8 t/m 18 jaar beginnen we op 5 september het nieuwe lesjaar met een open les voor de basisgroepen, waarbij iedereen die zich ingeschreven heeft welkom is om een keer mee te doen. Als je na  deze les besluiten om door te gaan en word je ingedeeld in één van onze groepen.
 
Onze  lessen worden gegeven  in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring krijg je elke vrijdagmiddag of -avond les van professionele spel-, zang- en dansdocenten, met als doel je de basisvaardigheden van het spelen van een voorstelling bij te brengen. Ieder lesjaar van onze basisgroepen wordt afgesloten met een presentatie voor ouders en andere belangstellenden. Na een aantal lesjaren groei je automatisch, door naar onze productiegroep en vanaf dat moment speel je in één van onze voorstellingen in het grote theater van Cultureel Centrum Cascade.
 
Wil je meer informatie of wil je aanmelden ga dan naar www.theaterhuis.com of mail naar info@theaterhuis.com. Het aanmeldingsformulier kan je vinden onder de kop inschrijven.

Foto: Cees van Meerten / FotoExpressie.

Lees meer over:

cascade theaterhuis
Deel dit bericht met je vrienden!