woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Eerste huurder bij Swinhove Groep een feit.

25 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De veranderingen in het zorglandschap ten gevolge van het kabinetsbeleid zorgt ook voor wijzigingen bij de Swinhove Groep. Steeds meer zal zij appartementen in verzorgingshuizen gaan verhuren aan ouderen met een relatief lichte zorgvraag.

Op vrijdag 20 juni verwelkomde Rob Oosterbaan, Hoofd Marketing bij de Swinhove Groep mevrouw K. Pijtak – van Leeuwen (91) als de eerste huurder ‘nieuwe stijl’ op locatie de IJsvogel aan de IJsvogelplein in Zwijndrecht.

Eerste huurder.
Mevrouw Pijtak is aangenaam verrast om als eerste huurder bij de Swinhove Groep binnen te komen. “Het is een heerlijk ruim appartement met een fijne badkamer. Daarbij geniet ik dagelijks van het uitzicht hier. Ik denk dat ik het erg naar mijn zin ga krijgen. De brasserie op de begane grond moet ik nog ontdekken, maar eerst eens even wennen aan mijn mooie nieuwe woning.”

Verzorgd Wonen Plus.
Rob Oosterbaan ziet deze ontwikkeling als een mooie nieuwe uitdaging: “De Swinhove Groep heeft de nieuwe dienst ‘Verzorgd Wonen Plus’ ontwikkeld als alternatief voor het traditionele verzorgingshuis. Ouderen hechten namelijk steeds meer aan hun zelfstandigheid. Verzorgd Wonen Plus voorziet daarin, want men huurt een appartement met zorg en voorzieningen dichtbij. Daarmee bieden wij onze huurders een veilige, gemakkelijke en vooral gezellige woonomgeving!”

Meerdere locaties.
Naast de IJsvogel komen er ook appartementen en penthouses op de andere locaties van de Swinhove Groep beschikbaar. Oosterbaan: “Op onze locaties De Lindonk (dorpse gezelligheid) en De Lichtkring (comfortabele nieuwbouw) kan men heerlijk wonen in de buurt van het centrum. Houd men meer van een weids uitzicht dan hebben we fantastische penthouses op de 8e en 9e verdieping van onze locatie Ambachtstaete.”

Ook belangstelling?
Hebt u ook belangstelling voor een comfortabele huurwoning bij de Swinhove Groep of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met één van onze casemanagers via 06-14304559

Deel dit bericht met je vrienden!