donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Jeugdteams sv Conventus succesvol op het Eureka jeugdtoernooi

16 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  De jeugdteams van Conventus’ korfbaltak hebben het korfbalseizoen erg succesvol afgesloten: ze namen maar liefst twee bekers terug naar Zwijndrecht!
 
Tijdens het gezellige en sterk bezette toernooi in Rotterdam blonken met name de D- ten F-teams van de op sportcomplex Develstein gevestigde vereniging uit met hun samenspel en balvaardigheid. Het F-team won de zilveren beker, terwijl het D-team zelfs de gouden beker won!
 
Kabouter hand- en korfbalclinics
Win je binnen enkele jaren ook met je teamgenoten een beker in een hand- of korfbaltoernooi? In samenwerking met de Toppies organiseert sv Conventus de komende weken twee clinics voor kinderen uit de categorie 3 tot 5 jaar (‘kabouters’).

Speciaal voor deze leeftijdsgroep heeft de Zwijndrechtse vereniging trainingen ontwikkeld, waarin kinderen speelsgewijs kennis kunnen maken met de hand- of korfbalsport. Als eerste wordt op 18 juni een korfbalclinic gegeven, van 16:00 tot 17:00 uur in de Develhal. Een week later, op 25 juni, wordt op dezelfde wijze een handbalclinic gegeven.

Foto-credit:
Conventus-djeugd-goud: Patrick Huisman / sv Conventus

Lees meer over:

korfbal sv conventus
Deel dit bericht met je vrienden!