donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Dick Fransen nieuwe trainer Groote Lindt dames

9 juni 2014 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - De dames van voetbalvereniging Groote Lindt worden volgend seizoen getraind en begeleid door Dick Fransen. Fransen heeft een zeer ruime ervaring in het coachen van damesteams. Deze ervaring is onder andere opgebouwd bij RVVH, v.v. Papendrecht en v.v. Berkel. Fransen is in het bezit van trainersdiploma TC II. Naast Fransen zal ook Kees Paans bij het damesteam betrokken blijven. In de komende weken zal een kennismakingsbijeenkomst worden georganiseerd met de speelsters en trainersstaf.

Met het completeren van de begeleidingsstaf rondom het damesteam ontstaat de mogelijkheid om het huidige zevental uit te breiden naar een elftal, dit is van zowel de dames als begeleiding een grote wens. Dames die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of willen starten met voetballen zijn van harte welkom bij Groote Lindt en kunnen zich aanmelden via dames@grootelindt.nl .

Lees meer over:

voetbal groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!