maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Damesteam van O&O Kampioen

2 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - rijdag 30 mei vond in Ridderkerk de finalewedstrijd van de turncompetitie van Rayon Dordrecht en Omstreken plaats. Het damesteam van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O bestaande uit de turnsters Milou Antheunisse, Sabrina Weijer, Jaimy Hop, Manouk Pouwe, Bo Lodder, Robin Vos en Melanie Collee had zich samen met het Ridderkerkse OKK middels voorwedstrijden geplaatst voor deze eindstrijd. Beide clubs stonden bij aanvang van deze wedstrijd op gelijke hoogte. De einduitslag zou alles bepalend zijn. 

Het OKK-team greep de winst op balk en sprong. De turnsters van O&O waren het best op burg ongelijk en vloer. Na een spannende strijd was met een nipt verschil van 0,65 pnt. het goud voor O & O. De eindscores waren 137,20 pnt. voor O & O en 136,55 pnt. voor OKK Riddekerk.                                                                               
 

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!