zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Groote Lindt bouwt ook buiten het veld

2 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De afgelopen maanden heeft de kantine van voetbal vereniging Groote Lindt een ware metamorfose ondergaan. Een speciaal woord van dank moet hiervoor worden uitgesproken richting firma Steigerbouw Van der Panne. Dankzij Steigerbouw Van der Panne is een grote groep vrijwilligers in staat gesteld om onder andere steigerhouten statafels en banken te fabriceren.

Vorige week heeft Pascal Bos (directie Steigerbouw Van der Panne) een blijk van waardering ontvangen uit handen van Marcel Mourik (bestuurslid Sponsoring en PR van Groote Lindt). Naast de op de velden behaalde sportieve successen is heeft ook de infrastructuur een 'facelift' ondergaan.

Naast de upgrade van de kantine zijn er namelijk ook een pannaveld en speeltuin aangelegd op de fraaie accommodatie van Groote Lindt.

Op de bijgevoegde foto schudt Marcel Mourik (links) de hand van Pascal Bos.
 

Lees meer over:

voetbal vv groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!