Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Zwijndrechtse jongeman in Middelburg aangehouden voor vernieling auto's

30 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Een jongeman is donderdagmorgen vroeg op de Langevielesingel aangehouden, omdat hij enkele auto's had vernield.

De politie kreeg rond 02.30 uur een melding dat iemand op de Langevielesingel op een auto stond en dat hier foto's van werden gemaakt. Op kruising van de Langevielesingel met de Ruyterstraat zagen agenten een groep jongeren staan. Het bleek dat een meisje een foto op haar telefoon had staan, waarop een jongen bovenop een auto stond.

De agenten herkenden een van de jongeren uit het groepje. Deze 20-jarige jongeman uit Zwijndrecht is aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht. De jongeman heeft op meerdere auto's gestaan. De politie heeft twee aangiften opgenomen.

Lees meer over:

vernieling auto's
Deel dit bericht met je vrienden!