Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

HSV Zwijndrecht organiseert a.s zondag 1 juni landelijke BEEBALL-DAG

28 mei 2014

ZWIJNDRECHT - A.s zondag, 1 juni, organiseert de Honk –en Softbalvereniging een groot internationaal Beeballtoernooi. Vanaf 10.00 uur zal op 7 velden door 20 teams gestreden worden om de prijzen. HSV Zwijndrecht, dat zowel in de Rookie Leaque (5 t/m 8 jaar) als in de Major Leaque (8 t/m 12 jaar) is vertegenwoordigd, komt ook een team uit Savigny (Frankrijk) tegen. Om 9.30 uur zal Kevin Heijstek, pitcher van het  Nederlands team en oud speler van HSV Zwijndrecht, het toernooi openen door de gezamenlijke warming up te leiden en daarna tijd vrijmaken om handtekeningen uit te delen op alles waar een handtekening op gezet kan worden. Ook de voormalige coach van het Nederlands team en technisch directeur van de Honk - Sortbalbond en algemeen directeur van voetbalclub AZ, Robert Eenhoorn, is aanwezig. Op het sportpark aan de Winkelhaak is tevens een groot FUN-park opgezet, waar de Beeballers tussen de wedstijden door zich kunnen vermaken. Voor kinderen en ouders die kennis willen maken met Beeball, ligt er bij de wedstrijdleiding een informatiepakketje klaar en is iemand aanwezig om informatie te verstrekken over de Beeball bij HSV Zwijndrecht.

 

Deel dit bericht met je vrienden!