Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Voetbalquiz en topschutters bij Groote Lindt

26 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 22 mei was er weer de traditionele ‘laatste donderdag van de maand’ bij voetbalvereniging Groote Lindt. Het was tevens de laatste clubavond van het seizoen. De avond stond in het teken van de finale van de voetbalquiz én de uitreiking van de prijzen in het REP Relatiegeschenken topscorersklassement. Tevens werd bekend gemaakt dat Quick de nieuwe kledingleverancier wordt van Groote Lindt.

Via twee voorrondes wisten zeven koppels zich te plaatsen voor de finale van de voetbalquiz. De finale ging over drie rondes waarbij in de laatste ronde twee koppels overbleven. Zij streden voor mooie prijzen aangeboden door Quick. Uiteindelijk mochten Marcel van Berkel en Jasper de Heer als winnaars als eerste wat uitzoeken uit de Quick collectie.

De prijs van topschutter bij de senioren ging dit jaar naar Javi Cabenalas, hij scoorde namens het 4e elftal 38 competitiedoelpunten en bleef hiermee ploeggenoot Lennard van de Vreede (36 treffers) nipt voor. Als derde eindigde Eva Zwang van het eerste vrouwenteam met 33 goals. De winnaars ontvingen een door REP Relatiegeschenken aangeboden trofee.

Komende zaterdag sluit Groote Lindt het seizoen af. De ochtenduren zijn gereserveerd voor de jeugd, waarna het jaarlijkse mix toernooi de afsluiting voor de senioren betekent. ’s Avonds is er de afsluitende ‘red and white party’ in de kantine.

Op bijgevoegde foto’s zien we Javi Cabenelas zijn prijs als topschutter van het REP relatiegeschenken topscorersklassement uit handen van voorzitter Piet Kok.

Foto genomen door Wilma van Strien.

Lees meer over:

voetbal groote lindt topschutter
Deel dit bericht met je vrienden!