Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Promotie voor Bonita en Amber

20 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bonita de Ruiter en Amber van Ooijen van Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht hebben zich zaterdag 17 mei in Hardinxveld- Giessendam middels een promotie zich direct weten te plaatsen voor de voorrondes voor de nederlands kampioenschappen twirlen bij het onderdeel 2-baton. Een onderdeel waarbij je twee batons (stokken) tegelijk dient te bewegen.

Voor Bonita was het voor dit seizoen de eerste keer dat zij met dit onderdeel meedeed aan een wedstrijd. Zij kwam uit in de categorie junior beginner. Amber van Ooijen kwam uit in de categorie preteen beginner. Het seizoen begint goed voor deze dames.

Ook de andere leden en teams van Accelerando deden mee aan deze wedstrijd. Er werden deze dag 162 optredens verzorgd waarvan 70 door Accelerando. Er werden door vele leden mooie punten behaald. Vele behaalden hun eerste plaatsingspunten voor de kampioenschappen, maar er waren ook leden die voor de 2e keer hun plaatsingspunten behaalden waardoor zij ook zeker zijn van een plekje bij de voorrondes. De volgende wedstrijd staat voor deze vereniging gepland op 14 juni in Zwijndrecht. Een wedstrijd waarvan zij zelf de organisatie verzorgen voor twirlend nederland.

Lees meer over:

twirl accelerando
Deel dit bericht met je vrienden!