Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Heel veel eremetaal voor Jongens/Heren selectie van O&O

19 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Met tien gouden, elf zilveren, vijf bronzen en een vierde prijs was de jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O de meest succesvolste afvaardiging bij de in Bergschenhoek gehouden Open Zuid-Hollandse kampioenschappen.

Het goud kwam op naam van Sjoerd van Veldhuizen (eredivisie-jeugd), Dyon Purperhart (1ste divisie – junior-I), Devin Geurts (3de divisie – junior-II), Thijs Oosterling (eredivisie – junior-II), Johan Schenkhof (eredivisie – senior), Mitchel de Haas (1ste divisie – instap), Martijn de Veer (1tse divisie – pupil), Jordi Hagenaar (talentendivisie – pupil), Kevin van Sonsbeek (3de divisie – jeugd), Thomas van der Helm (2de divisie – jeugd).

Als tweede kwamen uit de strijd Gijs Peeters (eredivisie – jeugd), Jordy Hagestein (2de divisie –
junior-I), Thomas Kok (2de divisie – junior-I), Koen van den Ende (3de divisie – junior-II), Danny Hamann (eredivisie – junior-II), Danny de Lange (2de divisie – senior), Erik Gàl (1ste divisie – senior), Dennis Swinkels (1ste divisie – pupil), Damian Scheper (3de divisie – jeugd), Damian Manneken
(2de divisie – jeugd), Rens Hoofs, (3de divisie – junior-I).

De derde plaats kwam op naam van Bradley Noordzij (eredivisie –jeugd), Bodi Winkler (3de divisie – pupil), Bas Vuik (1ste divisie – pupil), Luuk van Waaij (3de divisie – jeugd), Koen Kappetijn (3de divisie – jeugd)

De vierde prijs werd gewonnen door Daniel Qualm (talentendivisie – benjamin)

Lees meer over:

gymnastiek o&o
Deel dit bericht met je vrienden!