dinsdag 25 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Leden muziekvereniging EMM krijgen onderscheiding

18 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 17 mei tijdens het jaarlijkse concert van Muziekvereniging EMM kregen twee leden van de muziekvereniging een speldje van de overkoepelende muziekfederatie KNFM voor hun jarenlange verdiensten voor de muziekwereld. Plonie Nugteren kreeg het speldje omdat zij 40 jaar lid is van EMM en Jan van der Steen vanwege zijn 60 jarige muzikale loopbaan. Burgemeester Dominic Schrijer reikte om circa 21.00 uur de speldjes uit.  

Op zaterdag 17 mei was het jaarlijkse grote concert van muziekvereniging EMM uit Heerjansdam. Alle onderdelen van EMM, slagwerkgroep, koor, leerlingenorkest en fanfareorkest geven deze avond “acte de presence”. Het  thema van dit concert is ‘Stars and Stripes’, een muzikale reis door de amerikaanse muziekgeschiedenis.
Burgemeester Dominic Schrijer, de wethouders Henk Mirck en Elbert Vissers woonden deze avond bij.
Het concert begon om 20.00 uur en duurde tot 22.30 uur
Deel dit bericht met je vrienden!