Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Overgebleven bewoners bij verbrand winkelcentrum Noord klagen over stank

16 mei 2014

ZWIJNDRECHT - Hier wat plaatjes over de opruimacties die de gemeente aan het uitvoeren is bij het afgebrande winkelcentrum Noord.

De bewoners klagen over stank van vermoedelijk rottende etenswaren.

Opruimen gestart 
Vanmorgen, donderdag 15 mei is Aannemerij Koorevaar gestart met het opruimen van de verbrande winkelinventaris. Zij verwachten hiermee nog voor het weekend klaar te zijn. Daarna gaan zij verder met het opruimen van het overige puin. Er wordt gewerkt van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur. Daarbuiten blijft het gebied afgezet met hekken. 
 
Het opruimen van de verbrande winkelinventaris kan stankoverlast en stof veroorzaken. De aannemer adviseert direct omwonenden om ramen en deuren dicht te houden. Voor het afvoeren van het puin rijden grote vrachtwagens op en af. Houdt u hiermee rekening. De aannemer probeert de overlast uiteraard zoveel mogelijk te beperken.  
 

Lees meer over:

stank noord winkelcentrum
Deel dit bericht met je vrienden!