Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Wethouder Henk Mirck geeft op de Margrietschool het startschot voor Zwijndrecht Schoon

16 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Van 14 mei tot 21 mei is het Zwijndrecht Schoon. Samen met de gemeente gaan basisschoolleerlingen aan de slag om hun wijk, Zwijndrecht Noord, vrij te maken van zwerfafval. Basisschool De Dolfijn, de Margrietschool en de Hellenbroekschool hebben opruimacties georganiseerd.

Op donderdag 15 mei heeft wethouder Henk Mirck de officiële aftrap verzorgd op de Margrietschool. 40 leerlingen uit groep 5 en groep 6 en 8 gingen samen met de wethouder aan de slag met het verwijderen van zwerfvuil in de Schildersbuurt. Zwijndrecht Schoon wordt gecoördineerd door de gemeente Zwijndrecht en Duurzaamheidscentrum Weizigt.

 

Deel dit bericht met je vrienden!