Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Bijbelschool die karakter en identiteit vormt

14 mei 2014

ZWIJNDRECHT - Al dertien jaar is de School for Harvest and Ministry een Bijbelschool die levens verandert. In één of twee jaar worden studenten opgeleid tot christelijk werker om aan de slag te gaan binnen een kerk of christelijke organisatie. Maar meer nog dan dat wordt het karakter en identiteit gevormd.  

Unieke Bijbelschool
De Bijbelschool is geschikt voor alle leeftijden. Dat betekent zowel voor jongeren, als voor oudere mensen die een verlangen hebben meer te leren over de Bijbel en Gods bestemming voor hen. Dat is uniek en zorgt voor een dynamische samenstelling in de klassen. Naast theoretische kennis gaan de studenten ook de praktijk in door middel van outreaches naar Roemenië, Kenia of Suriname.
 
Student Leonie:
 
“Dit jaar heb ik geleerd om niet meer in mijn eigen waarheid te leven, maar in Zijn waarheid te staan. In plaats van dat mijn leven mee ging met elke golf van weerstand, sta ik nu sterk op de boot. Ik heb geleerd om van bovenaf op mijn situatie te kijken in plaats van in de situatie te blijven staan. In een jaar Bijbelschool ben je voortdurend bezig met het Woord van God, en bouw je aan een basis voor de rest van je leven. Het voelt als een cadeau om deze Bijbelschool te mogen volgen.”
 
 
Open avonden
Ook dit jaar zijn er een aantal open avonden om een kijkje te nemen en te spreken met studenten en leraren. De open avonden zijn op dinsdagavond 10 juni en dinsdagavond 8 juli en beginnen om 19.30 uur aan de H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht. Nieuwsgierig geworden? Vraag een uitgebreide brochure aan of een gesprek met één van de docenten of schoolleiding.
 
 
Meer informatie
www.schoolforharvest.nl    
 

Lees meer over:

schoolforharvest bijbelschool
Deel dit bericht met je vrienden!