dinsdag 25 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Zilver en brons op landelijke C-finale ritmische gymnastiek

12 mei 2014

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend had de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O & O op de door haarzelf in de Ambachtse Sophiahal georganiseerde nationale eindstrijd ritmische gymnastiek c-niveau succes met haar benjamins.

Bij de duo-kampioenschappen wist het koppel Amy Koedoot en Rosalie van den Berg met 9,466 pnt. het zilver voor zich op te eisen. Amy kwam als duokoppel ook in actie met Marit Parel. Dit optreden werd gewaardeerd met 9,199 pnt., goed voor het brons. 
Individueel was Rosalie van den Berg ook door gedrongen tot de finale. Hierbij eindigde zij op de elfde plaats, evenals Merel den Heeten die tot dit zelfde resultaat kwam bij de pre-junioren-C. 
 
Merel bond samen met Celeste Kniestedt ook de strijd aan in de duo-categorie. Met 8,600 pnt. eindigden zij op de achtste plaats.
Zondags werd de tweede plaatsingswedstrijd gehouden voor de hoogste categorie. Bij de junioren-A waren het Noa Reijmers en Estée Kraaijeveld die opgingen voor een finaleplaats. Bij de senioren-A was het Nadia Amenou die ten strijden trok.
Bij het ter perse gaan was nog niet bekend wie zich geplaats heeft voor het Nederlands kampioenschap.
 

Lees meer over:

o&o ritmische gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!