Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Sv Conventus’ handbaltak begint dames recreantenteam

12 mei 2014

ZWIJNDRECHT - Naast de standaard handbalcompetitie, met wekelijks trainingen en wedstrijden, wil sv Conventus zich nu ook richten op mensen die de handbalsport op een meer recreatieve wijze willen beleven. Hiervoor werkt de op sportpark Develstein gelegen vereniging aan een dames recreantenteam.

Het recreantenteam zal een aanzienlijk rustiger programma kennen dan de andere teams. Elke week zal er op een doordeweekse avond op sportpark Develstein een training worden gegeven voor de recreanten. Eens per vier weken zal deze training worden vervangen door een vriendschappelijk wedstrijdje tegen een recreantenteam van een andere vereniging.
 
Voor iedereen die interesse heeft in het dames recreantenteam worden er op donderdag 12 en 19 juni van 19:30 tot 20:30 uur twee recreantentrainingen gegeven. Bij voldoende interesse wordt dit gevolgd door een wedstrijd op donderdag 26 juni. Aanmelden voor deze trainingen is mogelijk via recreatiehandbal@scvonventus.nl
 
Later dit jaar hoopt Conventus ook een heren recreantenteam op te zetten. Iedereen die interesse heeft in dit team kan zich eveneens aanmelden via recreatiehandbal@scvonventus.nl

Lees meer over:

sv conventus
Deel dit bericht met je vrienden!