Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Geen punten voor het het vlaggenschip

12 mei 2014

ZWIJNDRECHT - Het vlaggenschip van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros wist geen punten te pakken in het regenachtige weer. Kampioen senioren 2 speelde gelijk. 

Het eerste begon te slap aan deze belangrijke wedstrijd en kwam daardoor met 5-1 achter. Bij rust was het gat al wat kleiner, maar Albatros straalde weinig uit. Halverwege de tweede helft bij een 10-8 tussenstand kwam er wat meer vuur in de ploeg en wisten de invallers het tij nog bijna te keren. Sporting Trigon trok toch aan het langste eind 14-13. 
Bij de wedstrijd TOP tegen Albatros 2 ging het nergens meer om en de ploegen gaven elkaar een hand bij een gelijke eindstand, 13-13. De meegereisde A-spelers mochten nog wel hun invalbeurt maken. 
 
Winst was er voor senioren 3, zij versloegen Korbatjo met 10-7. Senioren 4 en 5 speelde gelijk. Het vierde team leverende hun voorsprong in en pakte 1 punt tegen ONDO 2. In een zeer spannende en natte wedstrijd pakte senioren 5 1 punt tegen DVS, 6-6. Senioren 6 wist wel gemakkelijk te winnen op het gras van Voltreffers. Na een 2-0 achterstand werd Albatros wakker en won met 5-15. 
 
A1 en B1 wisten geen punten te pakken. A1 verloor met 13-6 van KCC en B1 wist niet te winnen van DKC, 10-9.
 
Opvallende uitslagen voor E2, F1 en F2. E2 zorgde ervoor dat Vriendenschaar niet tot scoren kon komen en won hierdoor met 0-13. Het meeste werd er gescoord door F1, zij wonnen met 14-5 van Merwede. F2 verpletterde Kinderdijk en won met 3-11.  
 

Lees meer over:

ckv albatros
Deel dit bericht met je vrienden!