Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Reparatie en terugkeer van de bewoners in flats winkelcentrum Noord kan weken gaan duren

6 mei 2014

ZWIJNDRECHT - Het kan nog wel een aantal weken gaan duren voordat alle bewoners die afgelopen weekend hun appartement in Zwijndrecht uit moesten vanwege een grote brand in Winkelcentrum Noord, weer terug naar hun eigen huis kunnen.

De gemeente heeft voor de gehele maand mei opvang geregeld voor de getroffen bewoners van de achttien appartementen die beschadigd raakten, zo liet een woordvoerster van de gemeente Zwijndrecht dinsdag 6 mei weten.

Sommige mensen verblijven nu bij hun familie of vrienden, anderen wonen tijdelijk in een vakantiehuisjes in de omgeving. Onderzocht wordt nog hoe snel de schade in hun appartementen kan worden hersteld.

In het getroffen Winkelcentrum Noord woedde in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 mei een hele felle brand. Het winkelcentrum liep grote schade op en de bewoners van de flats erboven moesten uit voorzorg worden geëvacueerd. Tientallen bewoners zijn gelukkig inmiddels wel weer naar hun huis teruggekeerd.

 

Lees meer over:

brand noord winkelcentrum
Deel dit bericht met je vrienden!