Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Eerste elftal Groote Lindt was team van de week bij F4

5 mei 2014

ZWIJNDRECHT - Normaliter is er bij elke thuiswedstrijd van het eerste elftal  bij Groote Lindt naast een pupil van de week ook nog eens een team van de week. Zaterdag 3 mei waren de rollen eens omgedraaid en  was het vlaggenschip het team van de week bij Groote Lindt F4. De pupillen speelden de derby tegen de buurjongens van Pelikaan en maakten er een waar feestje van. De jongelingen mochten gebruik van de kleedkamer van het eerste elftal en de wedstrijd werd op het hoofdveld gespeeld. Daar hingen talloze spandoeken ter aanmoediging. Nadat de selectiespelers de warming up hadden verzorgd mochten ze ook in de line-up. Tijdens het betreden van het veld klonk de Champions League tune door de luidsprekers en werden door de supporters rookfakkels ontstoken. De spelers genoten zichtbaar van de ambiance en aandacht wat hen enorm motiveerde. Pelikaan werd met 4-2 verslagen en dit werd in de kleedkamer gevierd met kinderchampagne. Ter herinnering aan het seizoen kregen de jonge helden een beker en werd de ochtend met patat in de kantine afgesloten. De spelers van de hoofdmacht moesten er wel vroeg voor hun bed uit aangezien de wedstrijd al om 8:45 uur begon maar volgden later die dag het voorbeeld van F4 door VVAC met 2-0 te verslaan waardoor  Groote Lindt weer helemaal terug in de race is voor de derde periodetitel. 

 

Lees meer over:

groote lindt f4 VVAC
Deel dit bericht met je vrienden!