Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Combinatie team van Groote Lindt / ZBC'97 B1 kampioen geworden.

5 mei 2014

ZWIJNDRECHT - In de wedstrijd tegen Pelikaan was een overwinning noodzakelijk om niet afhankelijk te zijn van puntenverlies van concurrent Oranje Wit. De mannen waren zichtbaar nerveus wat het spel, zoals gebruikelijk bij kampioenswedstrijden, niet ten goede kwam. Van de vele kansen die men kreeg werd er uiteindelijk één benut wat behalve de overwinning ook de titel opleverde. Het combinatie team speelde de eerste helft in het Groote Lindt tenue en wisselde dit in de rust voor het ZBC'97 tricot. Na het in ontvangst nemen van de bloemen en schaal namen de spelers een duik in de nabijgelegen sloot en werd het feest na een verfrissende douche in de kantine voortgezet. Namens ZBC'97 en Groote Lindt van harte gefeliciteerd mannen.

Lees meer over:

kampioen pelikaan ZBC'97
Deel dit bericht met je vrienden!