Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

VVGZ wint afgetekend van Alblasserdam

5 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / ALBLASSERDAM - Het eerste team van VVGZ uit Zwijndrecht won dit weekend met 3 - 1 van voetbalvereniging Alblasserdam. Bij rust was de stand al 2 - 1. En voordat de eindstand van 3 - 1 bereikt was zou er nog wel het een en ander gaan gebeuren in deze wedstrijd...... 

Want, vanwege een blessure van een speler van VV Alblasserdam, lag het spel een half uur stil en moest er zelfs een ambulance op het veld komen.

Rick Versteeg van VVGZ die in deze wedstrijd afscheid zou nemen, beleefde daarom onbedoeld wel een extra lange afscheidswedstrijd. 

Een half uur voor het echte einde van de wedstrijd kwam hij, volgens afspraak nog een gedeelte mee spelen.

Hij werd dit jaar door ontzettend veel blessureleed geplaagd, maar liet nu in het laatste half uurtje dat hij voor het eerste speelde een stralende vorm zien. 

Rick Versteeg viel in voor de ook afzwaaiende Jeroen Bezemer, 

Rick maakte zijn afscheidswedstrijd wel erg succesvol want hij maakte tegen VV Alblasserdam de derde treffer van VVGZ, en bracht zo de eindstand van deze wedstrijd op 3 - 1..

Op zes juni aanstaande, zal er op gepaste manier afscheid genomen worden van Rick Versteeg en Jeroen Bezemer op de eigen locatie van VVGZ op het Noordpark.

 

 

Lees meer over:

voetbal alblasserdam vvgz
Deel dit bericht met je vrienden!