Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Sv Conventus krijgt veel aandacht tijdens de Nationale Sportweek

5 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zwijndrechtse basisschoolkinderen zijn tijdens de Nationale Sportweek massaal afgekomen op de door de Toppies georganiseerde sportmiddag op sportpark Develstein. Ruim 160 kinderen kwamen af op het evenement waar ze konden proeven aan negen verschillende sporten, waaronder de hand- en kortbalsport van sv Conventus.

Bij Conventus konden de allerjongsten van twee tot vijf jaar verschillende spelletjes en estafettes doen, terwijl oudere kinderen al echte hand- en korfbaloefeningen konden doen. Op deze manier maakten ze niet alleen kennis met de sporten die Conventus aanbiedt, maar ook met de kleine, gezellige vereniging waar teamgevoel voorop staat!

Enthousiast geworden over de sporten van sv Conventus? Om de hand- en korfbalsport en Conventus als sportvereniging goed te leren kennen kun je 3x gratis meetrainen!

Lees meer over:

voetbal sport handbal conventus
Deel dit bericht met je vrienden!