Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Pelikaan 8 behaald ook het kampioenschap

5 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT -  Heel vaak komt het niet voor dat een senioren team een kampioenschap behaald. De afgelopen jaren heeft Pelikaan er een paar kunnen vieren. Zo ook afgelopen zaterdag 3 mei. Pelikaan 8 kon het kampioenschap binnen halen door te winnen van DFC. Onder luid gejuich en geknal van vuurwerk van de toegestroomde supporters betraden de spelers van Pelikaan 8 het hoofdveld van het Peli-dome.

De spelers begonnen enig sinds gespannen aan de wedstrijd. Dat was niet nodig want na tien minuten stond er er een 2-0 voorsprong op het scorebord. Uiteindelijk was de eindstand na 90 minuten 5-0 voor Pelikaan 8 en kon het kampioensfeest gevierd worden. Namens Pelikaan feliciteren we Captain Coen en zijn spelers met behaalde kampioenschap.

Lees meer over:

voetbal pelikaan
Deel dit bericht met je vrienden!