Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Opening Q-Park achterzijde station

2 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op maandag 5 mei opent Q-Park het P+R terrein aan de Westelijke Parallelweg in Zwijndrecht. De parkeerplaats, die zich aan de achterzijde van het station bevindt, biedt ruimte aan 126 auto’s en motoren.

De parkeerplaats is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Het tarief per uur (of een gedeelte hiervan) bedraagt 85 eurocent en het maximale dagtarief is 5,75 euro. NS-reizigers die reizen met de OV-chipkaart, kunnen gratis parkeren op het terrein.

Parkeerverbod op de rijbaan
Op het terrein geldt een parkeerverbod op de rijbaan. Dit betekent dat automobilisten hier niet hun auto mogen plaatsen. Vanaf 5 mei worden de eerste twee weken waarschuwingen gegeven aan automobilisten. Na deze twee weken wordt er bekeurd door de medewerkers van de afdeling Toezicht van de gemeente Dordrecht.

Uitbreiding fietsenstalling
Naast het parkeerterrein is ProRail begonnen met de uitbreiding van de fietsenstalling. Op deze manier kunnen er meer fietsen worden gestald aan de achterzijde van het station.

Lees meer over:

Parallelweg prorail q-park
Deel dit bericht met je vrienden!