Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Weekendafsluitingen A16 tussen Moerdijk en Ridderkerk richting Rotterdam

2 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Rijkswaterstaat voert gedurende vier weekenden onderhoudswerkzaamheden uit aan de A16 tussen Moerdijk, Dordrecht en Ridderkerk, in de richting van Rotterdam. De eerste werkzaamheden starten vrijdag 2 mei om 19.00 uur.

Vrijdag 2 mei 19.00 uur tot maandag 5 mei 05.30 uur:
Op- en afritten Dordrecht-Centrum (21) en Zwijndrecht (22) zijn dicht.

Omleidingen:
Verkeer op de A16 komende uit Breda en gaande in de richting van Dordrecht wordt met gele borden omgeleid via de N3 (omleidingsroute C).

Verkeer op de A16 komende uit Breda en gaande in de richting van Zwijndrecht/Rotterdam kan gebruik maken van de Oostbuis (1+2) van de Drechttunnel. Verkeer richting Zwijndrecht wordt omgeleid via afrit 23 (Hendrik Ido Ambacht) (omleidingsroute B).

Verkeer komende uit Dordrecht of Zwijndrecht en gaande in de richting van Rotterdam wordt met gele borden omgeleid via de A16 Rechts (Rotterdam - Breda) en af-en toerit 20 (’s-Gravendeel) (omleidingsroute A).

Lees meer over:

A16 omleidingen
Deel dit bericht met je vrienden!