dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Sliedrechters winnen met 1 - 2 bij Heerjansdam

21 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

HEERJANSDAM / SLIEDRECHT -  Op zaterdag 19 april 2014 speelden de voetballers van VV Heerjansdam tegen het eerste van VV Sliedrecht.

Onder leiding van scheidsrechter Annegarn werd door de Heerjansdammers met 1 - 2 verloren van de bezoekende Sliedrechters. Deze zege leverde voor de Sliedrechters bijna zeker een nacompetitieticket op.

Heerjansdam kwam vroeg in de eerste helft via een doelpunt van Gert-Jan Plaizier nog wel op 1 - 0, maar daarna kwam via een strafschop van Stefan van Dam eerst Sliedrecht gelijk, waarna in de 62ste minuut Sliedrecht via Luciano van Harlingen de winst binnensleepte.

 

 

Lees meer over:

voetbal sliedrecht heerjansdam
Deel dit bericht met je vrienden!