donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Ook André de Waal ontvangt Zilveren Fluit van sv Conventus

7 april 2014

ZWIJNDRECHT - Nadat Corinne de Rooij en Karin von Grumbkow enkele weken eerder er al één hadden ontvangen op de medewerkersavond van sv Conventus, heeft afgelopen zondag ook André de Waal een Zilveren Fluit van de Zwijndrechtse club ontvangen. De Waal ontvangt de prijs voor de afgelopen 25 jaar waarin hij handbalscheidsrechter is geweest voor Conventus.

De Waal begon 25 jaar geleden zijn scheidsrechter carrière bij de voorloper van Conventus, HV Walburg ’75. Naast dat hij over de jaren heen actief is geweest (en nog altijd is) als scheidsrechter, heeft De Waal ook bij de vereniging gekeept en was hij jarenlang de vaste trainer van de handbalheren selectie.
 
De overhandiging van de Zilveren Fluit vond plaats tijdens bekerwedstrijden van de Dames A-jeugd, welke in toernooivorm op het Develsteincomplex bij sv Conventus werden gespeeld. Zijn bij de A-jeugd van Conventus spelende dochter Tanita had de eer om de bokaal aan De Waal te overhandigen, onder luid applaus van het ruim aanwezige publiek.
 

Lees meer over:

sv conventus zilveren fluit
Deel dit bericht met je vrienden!