maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Frank Rijken goed op dreef

7 april 2014

ZWIJNDRECHT - Ter voorbereiding op de Jeugd Europese Kampioenschappen van 18 t/m 25 mei a.s. in Sofia – Bulgarije heeft Frank Rijken van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in Berlijn deel genomen aan de 19th International Junior-Team-Cup. 

Dit grote internationale toernooi kende een afvaardiging van meer dat dertig teams vanuit de gehele wereld.
Het Nederland team, naast Frank Rijken  bestaande uit Nico van den Boogaard, Justen Zuidema en Rick Jacobs, wist zich binnen het internationale geweld goed staande te houden. Met een puntentotaal van 232,900 punten eindigden de Oranjeturners op een achtste plaats.
 
In het individuele klassement  kwam  Frank  in de meerkamp tot een knappe prestatie. Als beste Nederlander turnde hij zich naar een totaalscore van 79,550 punten, goed voor een elfde plaats in de eindrangschikking. Opmerkelijk hierbij was zijn optreden op het onderdeel rek. Van de tweeënzeventig deelnemende turners wist hij met 13,950 pnt. als derde uit de strijd te komen.
 

Lees meer over:

o&o internationale toernooi
Deel dit bericht met je vrienden!