zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Klein veldprogramma voor CKV Albatros

7 april 2014

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag stond er een klein veldprogramma op de planning vanwege de Korfbal League finale in Ahoy. Albatros A2 speelde thuis tegen Nieuwerkerk A2. Na een eerste helft die gelijk opliep tot 6-6 was het uiteindelijk Albatros die uitliep in de wedstrijd.

De junioren van Albatros namen in de tweede helft meer afstand, waardoor het scoren voor de ploeg uit Nieuwerkerk aan den IJssel lastiger werd. Mede dankzij de zeven treffers van topscoorder Caroline won Albatros met 16-12. Het G-team van Albatros speelde uit bij Velocitas. Daar wonnen de Albatrossers ruim met 0-5. Voor de pupillen van Albatros F4 was er helaas geen winst. Zij speelden een wedstrijd in Hardinxveld Giessendam tegen Vriendenschaar F7. Albatros pakte wel twee doelpunten mee, maar konden niet op tegen de vier goals van Vriendenschaar.
 
Volgende week staat er weer een druk programma op de planning. Albatros 1 en 2 spelen uit in Moordrecht tegen IJsselvogels. Voor beide teams moet winst haalbaar zijn. IJsselvogels 2 is de runner up in de poule bij Albatros 2. Een overwinning voor het tweede zou het kampioenschap weer een stapje dichterbij brengen.

Lees meer over:

korfbal wedstrijden
Deel dit bericht met je vrienden!