woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Ladies Night bij Groote Lindt

7 april 2014

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 11 april organiseert voetbalvereniging Groote Lindt een speciale avond voor alle vrouwen.

Tijdens deze gezellige, sfeervolle avond, welke gehouden wordt in de kantine van de Zwijndrechtste voetbalclub, zijn er verschillende kraampjes uitgestald met onder andere; sieraden, sjaals, kleding, handgemaakte decoratie en zeepcadeautjes. Natuurlijk is er ook voldoende lekkers in de vorm van hapjes en drankjes aanwezig. Dit is echter nog niet alles, er zijn ook mooie prijzen te winnen aan de roulettetafel met echte "croupiers".

De avond is voor alle dames die op de een of andere manier verbonden zijn met Groote Lindt maar ook collega's,  buurvrouwen, vriendinnen, moeders en dochters zijn van harte welkom. De Ladies Night begint om 20:00 uur en is omstreeks 23:00 uur afgelopen. Een deel van de opbrengst van deze avond komt ten goede aan de Roparun

Lees meer over:

groote lindt ladies night
Deel dit bericht met je vrienden!